Кристали

Най-добрите кристали за защита и безопасно пътуване

пътуване и кристали

Ако имате планове да пътувате това лято (и след това), може би пренебрегвате един важен елемент от вашия опаковъчен списък: кристалите за пътуване! Независимо дали пътувате близо или далеч, вашите кристали са готови да ви подкрепят и да направят вашите приключения по-лесни от всякога.

Най-добрите кристали за защита и безопасност при пътуване

  • Черен турмалин – Този мощен защитен камък ви предпазва от нежелани или отрицателни енергии при пътуванията ви. Той абсорбира отрицателната енергия, за да ви попречи да поемете удара. Носете черен турмалин в джоба си, докато пътувате, за да предотвратите нежеланата енергия да повлияе на духа ви.
  • Лунният камък – отдавна има репутацията на камък на пътник, защото освежава духа ви и насърчава късмета. Лунният камък може да ви помогне да повдигнете настроението си винаги, когато изпитвате носталгия или умора от пътуване. Също така се смята, че защитава вас и вашите вещи по време на пътуването ви. Поставете го в багажа си, докато опаковате!
  • Шунгит – Шунгитът минимизира вредното въздействие на електромагнитното излъчване от технологични устройства около вас. Това е особено мощен камък, ако сте на летища или автомобили! Той излъчва защитна енергия, която е особено ефективна при преминаване през сигурността на летищата. Този камък помага да се ограничи излагането на вредни електромагнитни излъчвания от сканиращи системи и технологични устройства. Шунгитът също работи, за да ви закрепи в емоционална стабилност
  • Лемурийски кварц – Всички ние имаме нужда от малко допълнително търпение, а лемурийският кварц може да ви помогне да го намерите, докато пътувате. Когато възникнат закъснения или неочаквани предизвикателства, ще благодарите на този кристал!
  • Аметист – Нека си признаем – пътуването може да бъде стресиращо! Аметистът притежава спокойна и релаксираща енергия, която ви помага да се отпуснете и да намерите своето спокойствие, независимо къде сте или какво се случва около вас. Той е един от най-добрите кристали за пътуване. Известен с успокояващите вибрации и насърчаването на релаксацията, Аметист ви призовава да се насладите на приключението си. Защитавайки духа си от негативна енергия, Аметист помага да се осигури безопасно и спокойно пътуване.
  • Аквамарин  – Помага при страх от летене или пътуване над вода. Този камък има уникално мощен ефект в съчетание с вода. Ако искате да привлечете повече пътувания в живота си, особено в чужбина, носете Aquamarine.

  • Родонитът  – е идеалният камък за онези, които навлизат в чуждо обкръжение, защото помага да се измести вашата гледна точка. По този начин можете да видите как вашите действия се възприемат от околните. Правете по-дълбоки връзки с хората, докато пътувате и бъдете енергийно защитени с енергията на родонита.

  • Малахитът –  известен като камък-пазител за пътници, работи, за да подчертае мъдростта, от която се нуждаете, за да се предпазите от опасност. Ако сте в негативен мисловен цикъл за пътуване, вземете нова перспектива за вашето пътуване с малахит.