Комбиниране на кристали и етерични масла.
Когато комбинирате кристали с етерични масла, можете да засилите силата на всеки от тях. Чрез докосване и мирис, този динамичен енергиен дует може да препрограмира ума, тялото и духа, като се насочи не към едно, а към две от вашите сетива.

Растителният и кристалният свят растат заедно, така че е естествено да работят добре заедно. Каквото и да е вашето намерение, смесването на кристал с етерично масло (или няколко!) може да ви усили енергията и да ви помогне да постигнете целта си по-бързо.

Разбира се, има традиционни начини за комбиниране на етерични масла и скъпоценни камъни, като например работа с кристали, докато дифузирате или носите етерични масла. Но новият ни любим метод за работа с тези енергийни инструменти всъщност е смесването на масло и камъни.

Както етеричните масла променят вашата енергия, така те засилват и енергията на кристалите. За да ви помогнем да започнете с тези комбинации от кристали и масла, ето 10 начина за комбиниране на етерични масла и скъпоценни камъни:

За успокояване:
Масло от лавандула или ванилия. Просто разтрийте успокояващото масло върху кожата си, за да почувствате неговото въздействие!

Ангелит за подкрепа. Когато сте стресирани или притеснени, ангелски камък с успокояващи етерични масла е точно това, което трябва,за да се чувствате успокоени.

Флуорит за призоваване на помощ. Когато почувствате, че само чудо би могло да спаси деня ви, сложете на кожата си от успокояващото масло с флуорит.

За положителна енергия:
Масло от грейпфрут и орлов нокът. Просто разтрийте успокояващото масло върху кожата си, за да почувствате неговото въздействие!

Цветен ахат за посяване на нови възможности. Използвайте ахат с образи на цветя(японска вишна) и етерични масла за засилване на енергията, за да преследвате всичко, което животът може да предложи.

Син апатит за вдъхновение. Етерияните масла в комбинация с камъка ще ви помигна да видите света със свежи очи.

Амазонит за постигане на оптимизъм. Надеждната енергия на кристала се усилва от ярките масла, за да ви помогне да бъдете по-оптимистични.

Нефрит за проспериращ живот. Замазан с флоралните и цитрусови масла, този камък ви напомня за изобилието, с което разполагате.

За защита:
Масло от сандалово дърво и тамян. Просто разтрийте успокояващото масло върху кожата си, за да почувствате неговото въздействие!

Турмалинът за избавяне от негативизма. Комбинирайте изчистващите енергии на етеричните масла с турмалина, за да не забравяте, че имате силата да изместите отрицателното си мислене.

Опушен кварц за изчитване. Оставете след себе си всичко, което не ви служи с помощта на опушения кварц и заземяващи масла за защита на вашата енергия.