Ние сме семейна фирма, която има за цел създаването на бижута, които да носят успех, спокойствие, защита. Започнахме бизнеса си преди близо 8 години, защото бяхме пленени от невероятната сила на кристалите.
Създадохме марката RhoDope с много любов и желание, защото искахме да споделим радостта, мира и изцелението, които открихме чрез опита си с кристали. В тях се усеща невероятна магия, която е изворът на нашето вдъхновение.
Всяко от бижутата от колекцията RhoDope Jewellery носи в себе си духа на древните и величествени Родопи. Камъните се събират на ръка по време на множеството експедиции,които организираме по този край, което придава уникален заряд и неповторим вид на всяко наше бижу.
Всеки, който е запознат със силата на кристалната енергия, разбира защо е жизненоважно да се знае откъде идва кристалът. Добиването на кристали от Земята по неетичен начин се отразява на енергията на камъка. Ето защо гарантираме за произхода на кристалите от марката RhoDope Jewellery.

В LA ATELIER се изработват амулети, които се изчисляват според датата,месеца и годината на раждане-да не се бърка със зодията. За поръчка на амулет,изпратете данните на електронната ни поща или се свържете с нас по телефона. Може да го направите и на Фейсбук страницата ни www.facebook.com/latelierbg

Ателието ни е едно приветливо,слънчево и хармонично място,където творим нашите красоти,с които се надяваме да ви доставим радост и да ви носят късмет.Смеем да твърдим, че сме сертифицирани специалисти и умеем да създаваме правилните бижута с необходимия енергиен заряд. Имаме завършени трето ниво по ФЪН ШУЙ, второ ниво РЕЙКИ и курс по радиестезия. За съответните нива прилагаме снимки на сертификатите.

Клиентите с радост се завръщат при нас,защото ние сме причината за усещането на хармония,спокойствие и късмет.

Радваме се,че имаме силата да правим хората щастливи.Доставя ни удоволствие да даряваме любов и радост.

Сертификати