Кристали

ЗАЩИТЕТЕ ЕНЕРГИЯТА СИ!

Замисляли ли сте се къде да закупите лечебни кристали? За разлика от традиционните лечебни средства, кристалите понякога могат да бъдат трудни за намиране.

С увеличаването на броя на хората, работещи от местожителството си, домашният офис се превърна във важна област, която може да бъде значително подобрена чрез добавяне на няколко лечебни кристала. Всички наши лечебни кристали за продажба са мощни кристали, които да имате във вашия дом. Наличието на кристали във вашия дом, офис, зона за медитация, спалня и други пространства ви помагат да реализирате мечтите си. Те внасят лечебната, пречистващата и повдигаща енергия на Земята във вашата среда. Тези енергийни кристали помагат за хармонизирането на дома, внасяйки спокойствие и баланс във всяка стая.

Всеки кристал носи свои полезни, пречистващи и уникални лечебни свойства. Например, Розовият кварц носи енергията на любовта, насърчава сънуването и ви помага да получите спокоен сън. Аметистът помага да се създаде балансирано светилище във вашия дом. Той освобождава от пространството цялата отрицателна енергия и я замества с положителна енергия. Кварцовият кристал , или Clear Quartz, излъчва големи количества положителна енергия и има способността да бъде програмиран с благоприятни намерения. Знаейки как кристалите влияят на определени области от живота ви,това е ключът към създаването на хармонично жизнено пространство. Лечебните кристали от Latelierbg могат да ви помогнат да откриете нова, ободряваща среда.

Осигурете си защитата на Black Tourmaline, дори и най-лошият енергиен спад не може да ви пробие ореола от положителна енергия. Не оставяйте лошите вибрации на другите да ви въздействат. Пренаселените райони като метро, ​​молове или концерти могат да повлияят на емоционалното ви състояние. Тези сурови черни турмалинови кристали са достатъчно малки, за да се поставят в чантата или джоба ви, така че да сте защитени от отрицателни вибрации, където и да отидете. Независимо дали сте прекалено чувствителни или склонни да поемате негативната енергия на другите, или наскоро настъпили инциденти в живота ви, чувствате ли се особено уязвими към настроенията на други хора, този черен турмалин е инвестиция в духовна сигурност, без която не искате да мине. Черният турмалин е един от най-мощните кристали за защита и елиминиране на отрицателната енергия. Помага да се постави енергийна граница между вас и другите, за да не вземете нежелани енергии. Защитната енергия на черния турмалин също е идеална за входове вътре в къщата, ако не можете да поставите камъка си навън или да го скриете в саксия. Поставете парче черен турмалин до входната врата, вътре във вашия дом. Това ще запечата вашия дом, така че всички отрицателни вибрации, които сте събрали на работа или извън, да не ви следват в къщата ви.

Прочетете описанието на всеки отделен кристал, за да научите повече за кристалите и техните значения . Доверете се на интуицията си, когато избирате перфектния лечебен кристал за вас. Затворете очи и си представете желаното намерение или енергия в ума си. След това отворете очите си и погледнете лечебните кристали на Latelierbg. Обикновено ще бъдете привлечени към определени кристали и това са тези, които трябва да изберете. Намерете този, който е идеален за вас от селекцията на лечебните кристали на Latelierbg!